Bak reserveren (Corona maatregel)

Hallo Leden,

Na lang wikken en wegen heeft het bestuur besloten de rijhal te openen voor echt noodzakelijke trainingen. Maak gebruik van de rijhal als je echt niet thuis kan trainen. Gebruik de rijhal dus alleen uit bittere noodzaak. Om dit proces veilig te laten verlopen hanteren wij de regels van het RIVM en de overheid. Je kunt per bak een tijdstip reserveren in de agenda. 

Rij het liefste overdag! om dure energiekosten van de verlichting te voorkomen. Nu de club geen inkomen binnen kan krijgen moeten we ervoor zorgen dat de vaste lasten zo laag mogelijk blijven.

Kom het liefst alleen en zadel je paard of pony buiten bij je trailer op. Raak binnen zo min mogelijk aan. Ga thuis naar de toilet en gebruik de toilet in onze rijhal niet. Doe je handschoenen thuis aan en doe deze pas weer uit als je weer bij de auto bent. Zadel je paard of pony na het rijden buiten bij je trailer af en ga direct naar huis. Wegens besmetting gevaar het hindernis materiaal van de club niet gebruiken.

Voor de menners: om besmetting te voorkomen gebruik je je eigen Menkar en niet die van de club.

Voorkom samenscholing en blijf op 1,5 meter afstand van een ander persoon.

Regels naleven en sancties voorkomen

Het bestuur zal steekproeven uitvoeren om te kijken of iedereen zich houdt aan de ingeplande tijden en vervolgens op tijd vertrekt. De gemeente heeft Buitengewoon opsporing ambtenaren ingezet om ook steekproeven uit te voeren.
Bij het niet naleven van de regels zullen er sancties volgen voor het lid wat de regels overtreedt.
De vereniging is niet verantwoordelijk voor deze geldboetes. Dit dient het lid zelf te betalen.
Boetes voor verenigingen zijn 4000 euro. Mocht je dus met teveel leden in de rijhal zijn dan krijgt de vereniging de boete van 4000 euro.  Die 4000 euro is voor het lid wat in overtreding is en zal dit zelf moet betalen.

Bij het overtreden van de regels zullen we helaas ook de rijhal weer op slot doen en is rijden voor niemand meer mogelijk.

Door uit pure noodzaak gebruik te maken van de rijhal volgens het reserveer systeem, ga je automatisch akkoord met de regels. Daarnaast ben je, je bewust van de  sancties die volgen bij het niet naleven van de regels.

Aantal personen per tijdsslot per bak

Update 16/1/22
Als gevolg van de laatste persconferentie hebben wij de bakreservering weer terug kunnen draaien van 2 personen naar 4 personen per tijdsslot. Daarnaast mogen de clublessen weer doorgaan. De reserveer mogelijkheid tijdens lestijden hierdoor komt te vervallen. Bekijk daarom goed de bakbezetting voor je boekt.

Update 19/12/21
Als gevolg van de laatste persconferentie hebben wij de bakreservering terug moeten draaien van 4 personen naar 2 personen per tijdsslot.

Bekijk eerst de bakbezetting voordat je boekt

Submit
Verstuur