Meteen naar de inhoud

Outdoor Friese kampioenschappen

Tijdens de outdoor Friese kampioenschappen is er weer gestreden om de kampioenstitel. Zowel in de dressuur als bij het springen is het helaas niet gelukt om het kampioenslint te bemachtigen. Wel zijn er 5 reserve kampioenen binnen de Sjaerdema Liauckema ruiters, waarvan Britt de Jong zelfs twee keer reserve kampioen geworden is.

De prijswinnaars

Anouk Adema, reserve kampioen klasse 1.00 springen met haar paard Jamaica dream


Mirthe van der Meulen, reserve kampioen klasse 1.00 springen met haar pony Miss Montreal


Britt de Jong, reserve kampioen dressuur met haar pony’s Ifar in de klasse M1 & Topvoorster Monopoly in de klasse L2
Lotte van der Kaaij, reservekampioen klasse 1.10 springen met haar pony Retteketet KS

Koffie drinken

10 juli hebben we weer koffie gedronken met de deelnemers van de Friese kampioenschappen. Hierbij kon helaas niet iedereen aanwezig zijn. Alle aanwezigen hebben bloemen ontvangen en zijn op de foto geweest.