Horse weekend Magnifique, GRATIS toegang voor leden

Woensdag 12 september 2018

In het weekend van 22 en 23 september staat de manege in het teken van Horse Weekend Magnifique.

De organisatie van dit weekend is in handen van een externe partij. Er worden clinics gegeven waaraan ruiters uit de omgeving meedoen, Britt Dekker komt op zondag en op zaterdagavond is er een feestavond met een diversiteit aan muziek.

Voor meer informatie klik hier  

LET OP:

Omdat de clinic al vol zat voordat de meeste van onze leden wisten dat er een clinic gegeven zou worden heeft de organisatie van dit evenement besloten dat leden van de Sjaerdema-liauckemaruiters GRATIS toegang hebben tot de evenementen ook voor de Crazy Horse Night. Tevens mogen zij 2 introducées meenemen die gratis toegang krijgen.

Meer over dit evenement:

Meer nieuws