Meteen naar de inhoud

Marathon Franeker een groot succes + foto’s

Beste menners, grooms, ruiters, vrijwilligers, publiek en sponsoren!

De 17e editie van de marathon van Franeker – het paardensportspektakel met maar liefst 8 te nemen hindernissen en een wegtraject van ruim 15 km – was er 1 om in te lijsten. De mencommissie wil jullie allen van harte bedanken voor de sportieve strijd maar ook voor de paardenkrachten bij de inrichting van het terrein, het ophalen van de coupons, het bakken van lekkere patat en ga zo maar door. Deze zonnige editie was er 1 van de enkelspannen, dubbelspannen, vierspannen en een groot deelnemersveld aan tandem-menners. Ook ruiters lieten zich van hun stoerste kant zien. Van recreant tot amateur tot prof; jullie waren er allemaal.

Speciaal willen we onze sponsoren bedanken voor jullie bijdrage. We kregen van onze winnaars mooie reacties op de grote verscheidenheid aan prijzen. Zoals altijd geven wij niet alleen prijzen aan winnaars maar ook prijzen om vooral door te gaan met deze mooie sport, sommige jeugdmenners konden zo rekenen op een aanmoedigingsprijs (privéles) of de pechvogel op een mooi etenswarenpakket!

We zien jullie graag volgend jaar weer bij een nieuwe editie en natuurlijk hebben we nog wat dressuur en vaardigheid in het verschiet met als grote klapper op 4 maart de finale van de Noordercup!

Hartelijke groet, 

Sjirk, Yde, Erwin en Tineke

Foto’s