Welkom

Sjaerdema Liauckema Ruiters

De vereniging Sjaerdema-Liauckemaruiters is met 250 leden één van de grootste paardensportverenigingen van Friesland en bestaat sinds 1949. Bij de Sjaerdema-Liauckemaruiters zijn drie paardensportdisciplines aangesloten: dressuur, springen en mennen. De vereniging richt zich zowel op de sport in wedstrijdverband als de recreatieve paardensport.

De vereniging beschikt over een eigen manege met twee rijhallen, omringd door 2,5 hectare grasland. Jaarlijks worden ongeveer 30 dressuur- spring en menwedstrijden georganiseerd door de vereniging, die bij alle activiteiten werkt met vrijwilligers. Gedurende het hele jaar worden lessen gegeven en bestaat er op bepaalde tijden de gelegenheid om vrij te rijden.
Meer informatie over de club


adres rijhal: Harlingerweg 80D, 8801 PD Franeker